Colegiul Național Spiru Haret din Târgu Jiu, cunoscut și sub numele de CNSH Târgu Jiu, este una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ din județul Gorj, având o tradiție de peste 100 de ani. În această lungă perioadă de existență, colegiul și-a acumulat o istorie bogată, cu momente de glorie, dar și perioade mai dificile.


Viziunea scolii: Colegiul Național Spiru Haret dorește să realizeze un demers educațional circumscris domeniului excelenței, în vederea dezvoltării unor personalități valoroase, creativ-pragmatice, moral-civice, europene, cu abilități de comunicare și competențe intelectuale, să dezvolte diverse parteneriate îmbogățind calitatea educației, să coopereze cu instituții prestigioase la nivel național și internațional, să promoveze politici pozitive în relația cu comunitatea.

Concept:


Situat în inima orașului Târgu Jiu, Colegiul Național Spiru Haret este o comoară de patrimoniu educațional cu o istorie bogată de peste 100 de ani. Dorind să reflectăm tradiția și valorile acestei instituții, am decis să creăm un blazon care să încorporeze cele trei elemente fundamentale ale identității școlii: Fleur de Lis, simbol al nobilimii și rafinamentului, cunoașterea, reprezentată printr-o carte deschisă, și matematicianul Spiru Haret, figura emblematică a educației românești.


Paleta de culori a fost aleasă cu grijă pentru a reflecta spiritul orașului Târgu Jiu, optând pentru alb și albastru, culorile reprezentative ale acestuia. Aceste culori simbolizează puritatea, încrederea și seriozitatea, valorile fundamentale ale educației și dezvoltării personale promovate de colegiul nostru.

Astfel, blazonul Colegiului Național Spiru Haret Târgu Jiu devine un simbol puternic al tradiției, excelenței academice și angajamentului față de educație, inspirându-i pe elevi să aspire către cele mai înalte standarde de cunoaștere și realizare personală.

Nistia Adrian

Creative Director

Branding

Grigo Andreea

Marketing Project Manager
Copywriter

Marina Dumitru

PPC Specialist

Satori Studio

Foto

Victor Ciupitu

Video

Victor Ciupitu

Video

Alte proiecte

Alte proiecte

Alte proiecte

2024 © All rights reserved | NG POP ART MEDIA

Contact

Contact

Contact

contact@nistia.ro

contact@nistia.ro

contact@nistia.ro

+4 0 761 48 46 80

+4 0 761 48 46 80

+4 0 761 48 46 80

București, Sector 4, Drumul binelui

București, Sector 4, Drumul binelui

București, Sector 4, Drumul binelui

Useful links

Useful links

Useful links