KidPedium este o platformă online ce se dedică simplificării vieții părinților, oferindu-le toate informațiile necesare într-un singur loc. Serviciile și produsele disponibile pe platformă sunt concepute atât pentru părinți, cât și pentru copii, incluzând contacte medicale, articole de îngrijire și dezvoltare a copiilor, cursuri, spații de joacă, și altele.

 

Scopul KidPedum este să rezolve provocarea cu care se confruntă părinții de a căuta informații din multiple surse. Platforma își propune să fie un partener de încredere pentru toți părinții, oferind în același timp un spațiu organizat pentru prestatorii de servicii, unde aceștia își pot promova serviciile într-o manieră eficientă.

Wireframe:

În etapa inițială a dezvoltării platformei și a website-ului, am creat un wireframe comprehensiv, care să includă toate elementele și fluxul dorit de client. După finalizarea wireframe-ului, l-am evaluat împreună cu un grup de părinți pentru a observa cât de eficient și ușor este să interacționeze cu platforma. După finalizarea evaluării, toate rezultatele au fost prezentate clientul pentru a încheia procesul de structurare.

System design:

Datorită faptului că platforma este destinată persoanelor care au copii, am dorit ca designul să fie atât serios, cât și plin de viață.Am optat pentru culori pastelate și vii, în concordanță cu brandingul anterior realizat. Fontul Kanit a fost alegerea noastră pentru că este simplu și versatil, potrivit pentru diverse scopuri.Am dezvoltat atât partea de website, destinată interacțiunii cu părinții, cât și platforma destinată prestatorilor de servicii pentru listarea materialelor pe website.Una dintre provocările întâmpinate a fost menținerea unei coerențe de design între cele două categorii mari de utilizatori.Pentru a menține o coerență vizuală, am dezvoltat un sistem de design care include elemente precum:font si dimensiuni;culori;grid and spacing;border radius;butoane si campuri;meniuri;pop-ups;icons.

Design:

După ce am validat și am stabilit toate aceste elemente, am început dezvoltarea tuturor paginilor website-ului și a platformei destinate prestatorilor de servicii și produse. Întregul proiect fiind adaptate atât pentru versiunea de desktop, cât și pentru dispozitivele mobile. Am optimizat interfața pentru a oferi o experiență plăcută și ușor de utilizat, indiferent de dispozitivul folosit.

Nistia Adrian

Creative Director

Branding & UI/UX

Grigo Andreea

Marketing Project Manager
Copywriter

Marina Dumitru

PPC Specialist

Satori Studio

Foto

Victor Ciupitu

Video

Victor Ciupitu

Video

Alte proiecte

Alte proiecte

Alte proiecte

2024 © All rights reserved | NG POP ART MEDIA

Contact

Contact

Contact

contact@nistia.ro

contact@nistia.ro

contact@nistia.ro

+4 0 761 48 46 80

+4 0 761 48 46 80

+4 0 761 48 46 80

București, Sector 4, Drumul binelui

București, Sector 4, Drumul binelui

București, Sector 4, Drumul binelui

Useful links

Useful links

Useful links