Pro Plus Beauty este importator și distribuitor exclusiv al unor branduri internaționale de renume. Se concentrează pe furnizarea de produse profesionale de îngrijire a părului și a pielii pentru saloane de înfrumusețare, oferind partenerilor săi experiențe inovatoare cu soluții creative și funcționale. Parte a unui grup de companii cu peste 15 ani de experiență în industria frumuseții, acoperă segmente variate, inclusiv cosmetice, parfumerie, servicii profesionale, farma, retail online, travel retail și logistică.


Serviciile oferite: Branding & UI/UX Design

Branding:


Clientul a dorit un redesign al logo-ului vechi, care să exprime seriozitate și să fie ușor de reținut, cu un stil minimalist. Am abordat proiectul concentrându-ne pe crearea unui design curat și modern, utilizând linii simple și păstrând paleta de culori inițială. Elementele vizuale au fost atent selectate pentru a asigura recunoașterea imediată a brandului, iar simplitatea designului contribuie la memorabilitate și versatilitate în diverse medii și formate.

Website-ul Pro Plus Beauty adoptă un design modern și curat, accentuând simplitatea și funcționalitatea. Paleta de culori predominante este formată din nuanțe de alb, gri și roșu, ceea ce conferă un aspect profesional și coerent cu identitatea de brand.


Decizii de Design


 1. Layout Curat și Modern:

  • Am utilizat un sistem de grilă pentru a crea o structură echilibrată și organizată.

  • Am implementat un design minimalist cu spații albe ample pentru a spori lizibilitatea și concentrarea pe conținut.


 2. Paletă de Culori Consistentă:

  • Am proiectat o bară de navigare intuitivă cu secțiuni cheie: Acasă, Despre Noi, Portofoliu, Blog, Academie, B2B și Contact.

  • Am asigurat accesibilitatea rapidă a link-urilor importante de pe orice pagină.


 3. Elemente Interactive:

  • Am adăugat efecte de hover și butoane interactive pentru a îmbunătăți interacțiunea și angajamentul utilizatorilor.

  • Am integrat un slider pentru testimoniale, prezentând feedback-ul clienților într-un mod dinamic.


 4. Design Responsiv:

  • Am asigurat ca website-ul să fie complet responsiv, oferind o experiență optimă pe toate dispozitivele.


Îmbunătățiri ale Experienței Utilizatorului

Call-to-Actions (CTAs) Clare: Am plasat strategic CTAs pentru a ghida utilizatorii către acțiuni dorite, cum ar fi contactarea companiei sau aflarea mai multor informații despre produse și servicii.


Secțiuni de Produse Informative: Am oferit descrieri detaliate și imagini pentru fiecare produs, informând utilizatorii și ajutându-i în luarea deciziilor. Am evidențiat branduri cheie cu secțiuni dedicate, oferind informații complete dintr-o privire.


Integrare Platformă B2B: Am dezvoltat o secțiune B2B dedicată pentru a facilita parteneriatele de afaceri, invitând clar potențialii parteneri să se alăture platformei.


Conținut Educațional: Am inclus un blog și o secțiune pentru academie, oferind conținut valoros și resurse de dezvoltare profesională, consolidând expertiza brandului în industria frumuseții.

Concluzie:

Redesign-ul website-ului Pro Plus Beauty demonstrează abilitatea noastră de a crea o interfață vizual atrăgătoare și ușor de utilizat. Prin focalizarea pe un design curat, branding consistent și o experiență îmbunătățită pentru utilizatori, noul website susține eficient obiectivele companiei și angajează audiența. Acest proiect evidențiază competențele noastre în design UI/UX, de la conceptualizare la implementare, asigurând excelența atât estetică, cât și funcțională.

Nistia Adrian

Creative Director

UI/UX Design & Branding

David Papp
Web designer

Vezi website

Alte proiecte

Alte proiecte

Alte proiecte

2024 © All rights reserved | NG POP ART MEDIA

Contact

Contact

Contact

contact@nistia.ro

contact@nistia.ro

contact@nistia.ro

+4 0 761 48 46 80

+4 0 761 48 46 80

+4 0 761 48 46 80

București, Sector 4, Drumul binelui

București, Sector 4, Drumul binelui

București, Sector 4, Drumul binelui

Useful links

Useful links

Useful links